Ivory & Ivory neemt Acta-patiënten over

ALMERE • Di 9 augustus 2016 | 21:08 • Dinsdag 9 augustus 2016 | 21:08
Tandartsorganisatie Ivory & Ivory in Almere neemt een groot deel van de patiënten over van tandartsopleiding ACTA, het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Dat centrum stopte deze zomer met de opleiding voor tandartsen in Almere, om zich te concentreren op de hoofdvestiging in Amsterdam.

De patiënten die bij ACTA door de studenten werden behandeld, mogen meeverhuizen naar Amsterdam. Als ze liever een tandarts in Almere willen, kunnen ze terecht bij één van de vijf vestigingen van Ivory & Ivory of bij een andere Almeerse tandarts. Op dit moment is nog niet precies bekend hoeveel mensen overstappen naar Ivory & Ivory. Volgens een woordvoerder worden dat er enkele honderden.

Het gebouw van ACTA in Almere, de Aardbei, wordt deze maand leeggehaald. De stoelen en andere spullen worden geveild. Per 1 september zetten de studenten hun opleiding voort in Amsterdam.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel