Onderhoudsbedrijf kapotte lift zegt sorry

URK • Wo 24 augustus 2016 | 10:13 • Woensdag 24 augustus 2016 | 10:13
De christelijke woonstichting Patrimonium Urk gaat in gesprek met het bedrijf dat de lift onderhoudt van woonzorgcentrum het Ankerlicht op Urk. Patrimonium heeft het bedrijf twee jaar geleden juist uitgekozen door de belofte dat er bij een storing snel zou worden gehandeld. Die afspraak is niet nagekomen, zegt de woordvoerder van de woonstichting. 

Het onderhoudsbedrijf heeft excuses aangeboden voor het uitblijven van de reparatie. Het kostte tijd om de oorzaak te achterhalen en specifieke onderdelen te bestellen. 

De lift van het Ankerlicht die naar de vierde verdieping gaat, is kapot. Volgens de bewoners, die allemaal bejaard zijn, is dat al ruim twee weken het geval. Volgens Patrimonium kwam de melding pas ruim een week geleden binnen.

Het gaat volgens de corporatie om een reguliere lift, maar de glazen constructie is gevoelig voor weersomstandigheden en ook het in- en uitrijden van scootmobielen kan sneller voor een storing zorgen. De lift wordt woensdag gerepareerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel