Juwelier stopt na 28 jaar met winkel

LELYSTAD • Wo 31 augustus 2016 | 20:54 • Woensdag 31 augustus 2016 | 20:54
Juwelier Rob Jansen uit Lelystad stopt na 28 jaar met zijn winkel. Onder meer de inbraak van begin dit jaar speelt daarbij een rol. Deze heeft op Rob en zijn vrouw Marja veel impact gehad. Ze willen ook graag meer tijd hebben voor hun kinderen en kleinkinderen.

Er was niemand die de zaak wilde overnemen, dus zijn ze genoodzaakt te sluiten. Hun kinderen hebben allemaal een baan buiten de juwelierswereld.

Het duurt nog wel even voor de winkel helemaal weg is. Juni volgend jaar denkt Jansen de deur pas definitief te sluiten. Het echtpaar wil klanten nog rustig de tijd geven iets uit te zoeken en hen goed helpen.

Een van de hoogtepunten door de jaren heen was voor Rob het overkopen van de winkel. Voor het echtpaar zich er vestigde, zat er namelijk al een andere juwelier in het pand in het Lelycentre.

Dat ze er daarna iets moois van hebben gemaakt, voelt voor Rob goed. Marja kijkt vooral terug op de goede verkoopgesprekken die zij gehad heeft met klanten. Die zal ze straks dan ook gaan missen.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel