Jan Gras ook programmeur bij 't Voorhuys

Emmeloord 6 september 2016
Gras blijft wel bij het Agora Theater aan het werk
Directeur Jan Gras van het Agora Theater in Lelystad gaat het programma van theater 't Voorhuys in Emmeloord samenstellen. Gras blijft hiernaast ook de programmering van de Agora doen. 

't Voorhuys
Gras is benaderd door het Cultuurbedrijf Noordoostpolder, waarbinnen 't Voorhuys samenwerkt met culturele instellingen. De programmering van het theater viel eerder onder de directeur, maar na de komst van het Cultuurbedrijf heeft 't Voorhuys sinds juni vorig jaar geen zelfstandig directeur meer. De programmering voor dit seizoen is door een programmeur samengesteld, maar die deed dat slechts voor één jaar. 

Programmering
De vele wisselingen in de programmering zorgden ervoor dat bezoekers wegbleven. Gras moet ervoor zorgen dat die theaterliefhebbers weer naar Emmeloord komen. Door zijn kennis van Noordoostpolder en zijn contacten in de theaterwereld denkt het Cultuurbedrijf in Jan Gras de juiste man gevonden te hebben. 

Vervanging
Jan Gras wordt bij de Agora vanaf eind september gedeeltelijk vervangen door parttime zakelijk leider Richard Wijnveldt, die bekend is van het Dolfinarium in Harderwijk, Dierenpark Emmen en het Atlastheater in Emmen. De Agora benadrukt dat de komst van Wijnveldt niet leidt tot extra kosten voor het theater.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer