Staking voetballers SVL alweer voorbij

LELYSTAD • Di 20 september 2016 | 21:23 • Dinsdag 20 september 2016 | 21:23
De staking van spelers van het eerste elftal van tweedeklasser SV Lelystad '67 is alweer voorbij. De amateurs deden dinsdagavond gewoon weer mee aan de training.

Uit onvrede over een financiële vergoeding, weigerde de selectie maandagavond te trainen. SV Lelystad kampt al jaren met financiële en bestuurlijke problemen.

Na spoedoverleg besloot de selectie de training te hervatten. Het bestuur van SV Lelystad had gedreigd spelers uit het team te zetten als ze niet kwamen opdagen. Niemand van de spelersgroep wilde iets zeggen na afloop van het  overleg. 

Volgens Hans Oosting, adviseur van de Technische Commissie van de club,  is het een storm in een glas water en berustte de commotie op een misverstand. Oosting laat weten dat het gaat om een financiële vergoeding aan de spelers, zodra het financieel beter gaat met de club.

Daar is wat het bestuur betreft geen twijfel over. Als de club financieel gezonder is, merken de spelers van het eerste elftal dat ook, zegt Oosting. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel