'Serieuze plannen voor woningen in Eurotower'

LELYSTAD • Ma 26 september 2016 | 13:11 • Maandag 26 september 2016 | 13:11
Er zijn serieuze plannen voor woningbouw in kantorencomplex Eurotower in Lelystad. Dat bevestigt vastgoedprofessional Peter Krol. Hij heeft voor Coriander Real Estate een studie gemaakt voor woonstudio's in het zes verdiepingen tellende pand aan de Noorderwagenstraat bij winkelcentrum Lelycentre.

Markt in beweging
Krol benadrukt dat het plan zich in de beginfase bevindt en dat er nog contact met de gemeente moet plaatsvinden over een wijziging van het bestemmingsplan en het bepalen van de doelgroep. Feit is volgens hem dat de kantorenmarkt in beweging is en eigenaren duidelijke interesse tonen voor woningprojecten.

Kantoren worden woningen
Dat blijkt ook uit recente initiatieven. Onlangs werd bekend dat in het kantorenpand De Waagh aan de Waagpassage in het Stadshart 38 appartementen komen. Vorig jaar was daar het nieuws dat een kantoor aan de Parkwijk omgebouwd gaat worden tot een complex met 28 appartementen.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel