"Justin Bieber gaf me een high five!"

LELYSTAD • Zo 9 oktober 2016 | 14:04 • Zondag 9 oktober 2016 | 14:04
Het optreden van Delphine van Garderen uit Lelystad met Justin Bieber is prima verlopen. Zaterdagavond danste de 11-jarige tijdens één nummer met de beroemde artiest op het podium in het Gelredome in Arnhem.

Delphine was heel zenuwachtig terwijl ze achter het podium stond te wachten totdat ze op moest. "Ik zag alle mensen niet echt, omdat er zoveel lampen aan waren. Toen ik eenmaal aan het dansen was ging het gelukkig allemaal goed." Aan het einde van het nummer vroeg Bieber Delphine naar haar naam en kreeg ze een high five van de popster. "Dat was echt super leuk!"

De ontmoeting op het podium was overigens de enige. Tot Delphines teleurstelling mocht ze Bieber backstage niet zien. Daar moest ze genoegen nemen met kartonnen borden met de afbeelding van de zanger. 

Zondagavond geeft Justin Bieber nog een optreden in Nederland. Dan mag de 13-jarige Shakira Lens uit Almere haar danskunsten vertonen. De Flevolandse meisjes hebben hun optreden te danken aan een danswedstrijd op YouTube.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel