Havenaren kiezen zelf voor ontwerp nieuwe sporthal

ALMERE • Vr 21 oktober 2016 | 14:09 • Vrijdag 21 oktober 2016 | 14:09
Alle inwoners van Almere Haven mogen stemmen op hun favoriete ontwerp voor de nieuwe sporthal in het stadsdeel. Ook alle sportverenigingen en scholen die de hal gaan gebruiken, oordelen mee. 

Maandag starten de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop van de panden. Er worden hekken geplaatst en de bouwplaats wordt ingericht. Er komt een speciale plek waar de asbest die in het gebouw is gevonden, wordt verwerkt.

Voorstel
Na de sloop kan begonnen worden met de bouw van de nieuwe sporthal. Partijen die de nieuwe hal willen bouwen, moeten een voorstel aanleveren voor het ontwerp en de bouw. Zodra alle aanmeldingen binnen zijn, krijgen Havenaren de kans zich over de plannen te buigen. In januari krijgen zij daarover een brief.

Afsluiting
De parkeerplaats van het zwembad en de sporthal blijven tijdens de sloop afgesloten. Het fietspad tussen het zwembad en de sporthal en het fietspad direct achter de sporthal worden deels afgesloten. Andere toegangswegen en paden in het park blijven toegankelijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel