Hanne Buis nieuwe directeur vliegveld

LELYSTAD • Di 25 oktober 2016 | 13:39 • Dinsdag 25 oktober 2016 | 13:39
Hanne Buis wordt per 1 januari de nieuwe algemeen directeur van Lelystad Airport. Zij volgt Erik Lagerweij op, die als projectdirecteur de komende jaren wel betrokken blijft bij de ontwikkeling van het vliegveld.

Hanne Buis is 40 jaar. Zij werkt al sinds 2004 voor de Schiphol Group, de eigenaar van Lelystad Airport. Buis is daar op dit moment directeur Aviation Marketing.

Haar benoeming in Lelystad is volgens de Schiphol-directie gedaan met het oog op de belangrijke rol die Lelystad Airport gaat spelen in de toekomstige groei van de luchtvaart in Nederland. Dankzij haar ervaring en kennis wordt de verdere ontwikkeling van het vliegveld na de uitbreiding op een verantwoorde manier doorgezet, aldus Schiphol.

Lagerweij is sinds 1 februari 2011 algemeen directeur van Lelystad Airport geweest. Onder zijn leiding is de uitbreiding van de luchthaven in 2015 definitief in gang gezet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel