Leerling De Rietlanden in been gestoken

LELYSTAD • Vr 11 november 2016 | 13:10 • Vrijdag 11 november 2016 | 13:10
De politie heeft vrijdagmiddag een man aangehouden na een steekincident in de Grietenij in Lelystad. Het voorval vond plaats op de parkeerplaats bij de sporthal van scholengemeenschap de Rietlanden. Agenten waren snel ter plaatse, omdat ze op de school aanwezig waren voor een gesprek. 

Volgens de politie kreeg een minderjarige jongen uit Almere ruzie met een aantal scholieren. Daarbij werd met een scherp voorwerp gestoken. Een 16-jarige leerling van de Rietlanden raakte daarbij lichtgewond aan zijn been. Hij is door agenten naar het naastgelegen ziekenhuis gebracht. Volgens de rector van de school gaat het goed met de jongen. De wond moet wel gehecht worden. 

Het is niet duidelijk wat er aan het incident vooraf ging. Volgens de rector was de verdachte geen bekende. Ouders die een kind op de school hebben, worden vrijdagmiddag per brief ingelicht over het voorval. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel