'Excuses van gemeente aan sportschoolhouder'

ZEEWOLDE • Di 6 december 2016 | 11:03 • Dinsdag 6 december 2016 | 11:03
De gemeente Zeewolde heeft excuses aangeboden aan sportschoolhouder Alex van Suffelen, zo laat de sportschool weten. Dat gebeurde maandag in een gesprek over het plotselinge besluit van de gemeente dat hij weg moet uit zijn pas geopende pand aan de Marsweg. 

Van Suffelen vernam vorige week via Omroep Flevoland dat hij van de gemeente zijn pand aan de Marsweg moet verlaten, terwijl hij daar nog maar net begonnen is. De gemeente is nu met de sportschooleigenaar in gesprek over een oplossing. De sportschool wil graag open blijven en is hoopvol gestemd na het gesprek. 

Zeewolde nam het besluit om de sportschool te sluiten omdat een sportschool niet in het bestemmingsplan zou passen. Ook zijn er te weinig parkeerplaatsen. Van Suffelen zegt dat hij zijn bedrijf in juni aan de Marsweg begon, nadat hij van een ambtenaar te horen kreeg dat een sportschool op deze locatie toegestaan is.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel