Veel vragen in raad over campus

LELYSTAD • Di 31 januari 2017 | 22:46 • Dinsdag 31 januari 2017 | 22:46
De Lelystadse gemeenteraad zit nog met verschillende vragen rondom de aanleg van één campus voor al het middelbare onderwijs. Twee weken geleden werd een voorstel gepresenteerd om bij de Rietlanden een volledig nieuw scholencomplex te bouwen. Een eerste bespreking van de plannen leverde dinsdagavond nog geen duidelijk beeld op. 

Zo is niet elke partij helemaal overtuigd van de geplande locatie bij de Rietlanden. Ze kwamen niet met geen felle protesten maar toch hoopt een aantal gemeenteraadsleden nog steeds op een variant die het centrum meer bij de plannen betrekt. Vraagtekens werden ook geplaatst bij hoe de onderwijscampus er precies uit komt te zien.

Aan de plannen hangt een prijskaartje van zo’n 55 miljoen euro. Een meerderheid van de politieke partijen gaf aan het belangrijk te vinden dat eerst al hun vragen beantwoord worden, voordat ze een beslissing nemen. De komende weken wordt dan ook verder gesproken over het plan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel