Gewonde bij ongeval op A6

EMMELOORD • Wo 8 februari 2017 | 8:37 • Woensdag 8 februari 2017 | 8:37
Een vrouw uit Kampen is woensdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de A6 bij Emmeloord. Volgens de politie kwam het slachtoffer door nog onbekende oorzaak in botsing met de vrachtwagen. Haar auto sloeg vervolgens meerdere keren over de kop en kwam in de berm tot stilstand.

De vrouw was volgens de politie niet aanspreekbaar. Ze is door de brandweer bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde kort voor 08:30 uur, op de A6 in noordelijke richting, ter hoogte van afslag De Munt. Vanwege onderzoek en opruimwerkzaamheden was een rijstrook van de snelweg een tijdlang afgesloten.

De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurd is. Op het moment van het ongeval was het glad op de weg, maar het is onduidelijk of dat de oorzaak is.

De bestuurder van de vrachtauto bleef ongedeerd. Volgens de politie gaat het om een man uit Tietjerksteradeel. De bestuurder is aangemerkt als verdachte omdat hij betrokken was bij een ernstig ongeval, maar hij is niet aangehouden.

*UPDATE*  De vrouw is inmiddels overleden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel