Kamerleden op campagne in Flevoland

Flevoland 13 februari 2017
De verkiezingsstrijd is ook in Flevoland losgebarsten. Kamerleden bezoeken in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart diverse verkiezingsbijeenkomsten in de regio. Ook worden bezoekjes gebracht aan zorginstellingen. Politieke partijen proberen op die manier kiezers voor zich te winnen.

De Partij van de Arbeid was maandag met staatssecretaris Martin van Rijn aanwezig in zorginstelling Redewaard in Almere Haven. Daarbij waren vooral de lokale sociaal-democraten aanwezig. De bewoners van het huis voor ouderen lieten de bijeenkomst links liggen. Wel waardeerde één bewoner het bezoek van Van Rijn aan zijn kamer. Het zou de PvdA daarmee wellicht één stem op kunnen leveren.

Het CDA was maandagavond actief in Emmeloord. De partij hield in 't Voorhuys de thema-bijeenkomst 'Zorg dicht bij huis'. Tweede Kamerlid Hanke Bruins Slot sprak de ongeveer honderd aanwezigen toe. Eén twijfelaar was van haar woorden onder de indruk. Ze sluit niet uit dat haar stem nu naar deze partij gaat. "Maar ja, heel veel partijen beginnen nu wat te roepen."
© omroep flevolandsitemap | disclaimer