Supermarkt maakt plan voor centrum

EMMELOORD • Di 14 februari 2017 | 21:02 • Dinsdag 14 februari 2017 | 21:02
Supermarktketen Poiesz heeft een plan gemaakt om eindelijk vaart te krijgen in de plannen voor Emmeloord centrum. De gemeente Noordoostpolder is daar al jaren mee bezig. Gemaakte plannen gingen van tafel en de gemeente verloor miljoenen. Nu de bevolking is geraadpleegd over hoe het verder moet, wil de supermarkt doorpakken. 

De afgelopen jaren heeft de keten nauwelijks geïnvesteerd in de supermarkt aan de Noordzijde. Poiesz zag daarvan af omdat het bedrijf op De Deel zou bouwen; dat was met de gemeente afgesproken. De huidige vestiging is daarom verouderd. Bovendien is er weinig parkeerruimte in de directe omgeving.

Plek voor concurrentie
De keten met vooral supermarkten in het noorden van het land heeft nu een plan gemaakt om het centrum van Emmeloord opnieuw in te richten. In dat plan hebben zelfs concurrerende supermarkten een plek gekregen. Poiesz hoopt in de raadsvergadering van eind februari de ideeën te presenteren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel