Vijf mannen opgepakt voor sigarettendiefstal in Noordwijkerhout

ALMERE • Do 16 februari 2017 | 17:18 • Donderdag 16 februari 2017 | 17:18
De politie heeft donderdagmorgen in Almere vijf mannen aangehouden die worden verdacht van een inbraak bij een supermarkt in Noordwijkerhout.

De inbraak in het Zuid-Hollandse dorp vond donderdag rond 03:45 uur plaats. In de winkel werden sigarettenkasten opgebroken. De daders waren er vervolgens met een hoeslaken vol sigaretten vandoor gegaan.

Kort na de inbraak zagen agenten in burger hoe elders in Noordwijkerhout sigaretten in een auto werden geladen. De politie volgde de auto, die naar Almere bleek te rijden. In de Borodinstraat in Muziekwijk gingen de inzittenden een woning binnen. Agenten hielden daar vervolgens 5 mannen aan. Volgens de politie gaat het om vier Almeerders en een Amsterdammer.

In de woning zijn ook andere spullen ontdekt die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie bekijkt waar deze spullen vandaan komen en of de mannen al eerder inbraken hebben gepleegd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel