Nieuwe middenstip voor Unicum

LELYSTAD • Do 23 februari 2017 | 11:55 • Donderdag 23 februari 2017 | 11:55
De halve gestolen middenstip van voetbalvereniging Unicum in Lelystad wordt deze donderdagmiddag nog vervangen. Dat laat het Sportbedrijf Lelystad weten. Vandalen hadden de helft van de middenstip van het kunstgrasveld uit de mat gestoken. 

Waarnemend voorzitter Willem Schoonheim was eerder nog bang dat de wedstrijden van komende zaterdag niet door konden gaan. Er moest namelijk een speciaal bedrijf komen om het gat te repareren. Schoonheim laat weten 'hartstikke blij' te zijn met het snelle handelen van het Sportbedrijf. 

Volgens de waarnemend voorzitter is het niet de eerste keer dat er iets kapot gemaakt is. In het afgelopen jaar zijn er geregeld vernielingen bij de voetbalclub geweest. Zo is eerder het hek al kapot gemaakt en zijn de doelen en dug-outs ook al een keer vernield. Daarom wil Schoonheim camera's gaan plaatsen om meer toezicht te kunnen houden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel