advertentie

"De toekomst ziet er hier gewoon goed uit"

Lelystad 28 februari 2017
Ondernemer Geba Rodikov ligt niet wakker van de leegstand om hem heen. Hij opende eind januari restaurant Tacoritos aan het Agorahof in Lelystad en ziet de toekomst van zijn zaak positief in. "Hier moet de bioscoop voor de deur komen. Ik kijk verder dan vandaag en het ziet er gewoon goed uit."

Taco's en burrito's
Rodikov is niet de enige ondernemer die het weer aandurft. Nu de economie aantrekt, openen veel nieuwe winkels en horecazaken de deuren. Omdat er in Lelystad nog geen taco's en burrito's verkocht werden, waagde Rodikov de stap. En met succes. "We hebben een prognose opgesteld samen met de gemeente en we zitten er boven. Dus het gaat heel goed, ik mag helemaal niet klagen. En we zijn pas drie weken open!"

Tacoritos goes international
In het restaurant hangt een enorme poster van Times Square in New York met daarop reclameborden van Tacoritos. "Dat is de droom, Tacoritos op Times Square. Ik droom van meerdere vestigingen, dat durf ik hardop te zeggen." De locatie van de eerstvolgende vestiging is al bekend en is wat dichter bij huis: "Dat wordt Almere centrum."

Deze week gaat Omroep Flevoland langs bij verschillende kleine ondernemers die net een winkel zijn begonnen. Kijk hier de andere afleveringen terug
© omroep flevolandsitemap | disclaimer