Vertraging door ongeval op A6

LELYSTAD • Do 2 maart 2017 | 19:12 • Donderdag 2 maart 2017 | 19:12
Verkeer op de A6 tussen Almere en Lelystad heeft donderdag aan het begin van de avond veel vertraging ondervonden door twee ongevallen die kort na elkaar plaatsvonden. Verkeer richting Lelystad was hierdoor geruime tijd zo'n drie kwartier langer onderweg.

Het eerste ongeval gebeurde kort na zes uur vlak voor Lelystad. Een aantal auto's op de linkerrijstrook botste daar door nog onbekend oorzaak op elkaar. De linkerrijstrook werd afgesloten. Volgens Rijkswaterstaat was het erg lastig om de auto's van de weg te krijgen, omdat deze aan elkaar vast waren komen te zitten. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt, maar is een aantal inzittenden wel door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Rond kwart over zeven gebeurde vlak voor parkeerplaats De Lepelaar een tweede aanrijding. Daarbij raakte niemand gewond, maar ontstond wel flinke schade. Rond kwart voor acht werd de linkerrijstrook weer vrijgegeven. De vertraging bedroeg op dat moment nog ruim een half uur.

[https://twitter.com/ANWBverkeer/status/837365580000804866]


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel