ChristenUnie wil ‘The Passion’ naar de stad halen

Almere 11 april 2017
Als het aan de ChristenUnie in Almere ligt wordt het tv-spektakel The Passion in 2022 gehouden in Almere. De opvoering van het Bijbelse verhaal vindt jaarlijks plaats op Witte Donderdag en wordt live uitgezonden. Elk jaar is een andere stad toneel voor het evenement. 

Volgens de ChristenUnie is The Passion een mooie manier om Almere bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. De stad is tegelijkertijd het toneel van wereldtuinbouwtentoonstelling de Floriade. "Het kan ook nog eens een prachtige manier zijn om dat evenement een zetje in de rug te geven en onder de aandacht van heel Nederland te brengen." zegt fractieassistent Marcel Benard van de ChristenUnie. De verwachting is dat de Floriade ook rond Pasen van start gaat. 

De stad waar The Passion wordt gehouden moet zo’n 150.000 tot 200.00 euro meebetalen aan het evenement. Volgens de ChristenUnie kunnen bestaande marketingbudgetten daarvoor ingezet worden. “Met zo’n groot evenement heb je een enorme kans om de stad te promoten.” aldus Benard.

 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer