Controle op foutparkeren bij basisschool

EMMELOORD • Do 13 april 2017 | 9:47 • Donderdag 13 april 2017 | 9:47
Een verkeersteam van de politie heeft donderdagmorgen bij basisschool De Lichtboei in Emmeloord gecontroleerd op foutparkeren. Daarbij is één bekeuring uitgedeeld.

De politie voert sinds vorige week bliksemcontroles uit bij scholen in Emmeloord. Dat gebeurt na klachten over verkeersgevaarlijke situaties. De politie heeft daarna vastgesteld dat er bij scholen inderdaad veel buiten de parkeervakken en op de stoep geparkeerd wordt. Na een periode van waarschuwen worden nu ook echt bonnen uitgeschreven. 

Volgens de politie worden de ouders bij de Lichtboei momenteel 'geholpen' door de verbouwing van de school. Een aantal plekken waar vaak ongeoorloofd auto's staan, worden nu bezet gehouden door containers van een bouwbedrijf.

Volgens de politie speelt het probleem van foutparkeren bij scholen in heel Flevoland. De controles in Emmeloord duren tot eind volgende maand. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel