Geen Van Z.. tot Z.. tocht dit jaar

ZEEWOLDE • Ma 1 mei 2017 | 15:57 • Maandag 1 mei 2017 | 15:57
De Van Z.. tot Z.. tocht gaat dit jaar niet door. Het bestuur krijgt de begroting voor de jaarlijkse wandeltocht die start en eindigt in Zeewolde niet rond. Daarmee komt er een einde aan een traditie van 20 jaar. De eerste Van Z.. tot Z.. tocht werd in 1997 gelopen. 

Steeds moeilijker sponsoren te vinden
Volgens het bestuur werd het de laatste jaren steeds lastiger om ondernemers te vinden die het evenement wilde sponsoren. Het sponsorgeld werd de afgelopen jaren onder meer gebruikt om een t-shirt uit te geven, een busje te huren en voeding voor de wandelaars te kopen.

Oproep nieuwe bestuursleden
Vorig jaar al hadden de zittende bestuursleden besloten dat ze nog één jaar mee zouden helpen om de tocht te organiseren. Nu de begroting niet rond is stopt het bestuur er vroegtijdig mee. Voorzitter Teunis Ras houdt hoop dat iemand een doorstart met de tocht wil maken. "Ik hoop van harte dat er nieuwe bestuursleden komen die het stokje over willen nemen." Ras verontschuldigt zich voor het feit dat er dit jaar geen tocht is.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel