VoedselLoket krijgt bezoek van de koning

ALMERE • Ma 1 mei 2017 | 23:19 • Maandag 1 mei 2017 | 23:19
Het VoedselLoket Almere doet mee aan het Groeiprogramma van het Oranjefonds. VLA is uitgekozen door het fonds om mee te doen en krijgt hiermee de kans om de organisatie professioneler te maken.

VLA is in twaalf en een half jaar tijd uitgegroeid tot een organisatie met twee betaalde parttimers en 160 vrijwilligers en wil de organisatie naar een hoger niveau tillen. Jitske Steendam van VLA laat weten dat ze een organisatiestructuur neer willen zetten, maar dat het als vrijwilligersorganisatie niet lukt. Via het Groeiprogramma willen ze kennis opdoen om dit wel voor elkaar te krijgen.

Tijdens de eerste bijeenkomst van het Groeiprogramma werd Steendam verrast door een bezoek van Koning Willem-Alexander. Het koninklijk paar is ambassadeur van het Oranjefonds en bezoekt daarom ook meerdere evenementen. “Dat was ook heel spannend en was van tevoren niet gezegd. Maar dan merk je gewoon dat de Koning heel geïnteresseerd is. Maar gewoon het feit dat hij daarbij is, dat doet je heel erg goed.”

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel