Batavia Stad viert opening nieuw gedeelte

LELYSTAD • Ma 8 mei 2017 | 19:42 • Maandag 8 mei 2017 | 19:42
Winkelcentrum Batavia Stad in Lelystad viert vrijdag de officiële opening van het nieuwe gedeelte. Aan de noordzijde van het outletcentrum zijn er 45 winkelpanden bijgekomen. Nog niet alle plekken zijn gevuld.

Winkels al langer open
Het nieuwe gedeelte ging een maand geleden al open voor het publiek, maar Batavia Stad heeft er voor gekozen om dat pas deze week te vieren. Het gaat om de derde uitbreiding van het outletcentrum sinds de oorspronkelijke opening in 2001. 

De nieuwe winkels zijn via een doorgang verbonden met het bestaande deel van het koopjesdorp. Het centrum telt nu ruimte voor 150 winkels.

Geen concurrentie van online shops
Waar veel winkels in stadscentra concurrentie ondervinden van online winkelen, zegt Batavia Stad daar juist weinig last van te hebben. "Batavia Stad is een dagje uit voor veel mensen. Waar je als gezin een leuke dag kunt hebben. En dan is shoppen een leuke manier om je dag te besteden. Daarom zijn wij denk ik heel aantrekkelijk met al deze merken bij elkaar”, zegt Patrick Jansen namens het outletcentrum.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel