advertentie

Ronnie Flex op Grow Festival

Almere 11 mei 2017
Ronnie Flex treedt op tijdens de line-up van het Grow Festival. Andere acts die optreden zijn onder anderen Bokoesam, Hef, Yung Nnelg, Mairo Nawax en Kevin. Het Grow Festival strijkt dit jaar voor het eerst neer op het eiland Utopia. Een plaats die nu nog onontdekt is maar volgens de organisatie binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats wordt voor duurzame innovatie.

Op 24 juni wordt het eiland officieel ingewijd met een line-up aan hiphop en elektronische muziek én een groen programma. Tussen de optredens door kunnen de bezoekers zien hoe het eiland zelfvoorzienend kan zijn door slimme en opmerkelijke innovaties. Zo kan er meegebouwd worden aan een eetbaar huis en kunnen mensen algen en schaafijs van onkruid proeven.

Het eiland wordt de komende jaren doorontwikkeld door jonge groene ondernemers. Het is de bedoeling dat het een broedplaats wordt voor innovaties in voedsel, biodiversiteit, energie en beweging. Dit gebeurt in het kader van de Floriade 2022, om het groenste district ter wereld te creëren.

 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer