'Verbind winkelcentra in Buiten beter met elkaar'

ALMERE • Di 16 mei 2017 | 18:00 • Dinsdag 16 mei 2017 | 18:00
Koopzondagen waaraan alle winkeliers meedoen; DoeMere en het winkelcentrum Buitenmere beter met elkaar verbinden én lokale helden die van het centrum een trekpleister maken. Zo maar wat ideeën die gisteravond werden geopperd op een bijeenkomst voor omwonenden, ondernemers en winkeliers uit de beide winkelgebieden in Almere Buiten. De bijeenkomst was een initiatief van de winkeliersvereniging.

Onder het motto 'Doe Meer met Buiten' werd gediscussieerd over de ontwikkelingen van zowel Buitenmere als DoeMere. De bijeenkomst  werd slecht bezocht. Er waren zo'n 20 ondernemers, terwijl er zo'n 130 in het gebied zitten. Ook omwonenden lieten het op een enkeling na afweten.

Over één zaak waren ze het wel allemaal snel met elkaar eens. Er moeten meer speeltoestellen in het gebied komen. Een werkgroep gaat nu aan de slag met de gelanceerde ideeën en maakt aan de hand daarvan een visie voor het gebied.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel