advertentie

Bio Brass wint Flevopenning Toponderneming 2017

Flevoland 19 mei 2017
Dit jaar werd het Flevopenningengala gehouden bij Balk Shipyard op Urk
De Flevopenningen werden voor de dertiende keer uitgereikt.
Genomineerden en winnaars
Het bedrijf Bio Brass uit Zeewolde is vrijdagavond uitgeroepen tot Toponderneming van Flevoland. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse Flevopenningen Ondernemersgala. Dat is een netwerkevenement voor Flevolandse ondernemers en bestuurders.

Bio Brass is een biologisch landbouwbedrijf en is actief in de teelt, verwerking en marketing van biologische groenten.

Naast Bio Brass waren ook Dimensio, MCM, MDV Beheer BV, Loading Systems en Schaap Holland genomineerd voor de Flevopenning Toponderneming 2017. Dit jaar werd het gala gehouden bij Balk Shipyard op Urk. De Kentucky Fried Chicken uit Lelystad won de Flevopenning Participatie. Deze prijs is voor het bedrijf dat zich inzet om mensen met een arbeidsbeperking weer aan het werk te krijgen. 

De Flevopenning Innovatie ging naar Magnatech International uit Dronten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het lassen van pijpleidingen voor bijvoorbeeld olie en gas. 

De Windesheim Flevopenning voor beste Comakership ging naar Samantha Voorneveld, 4e jaars student commerciële economie. Zij kreeg de prijs voor haar stage bij Van Duijnen Horeca Service BV. Ze ontwikkelde een plan om het automatische tapsysteem van cafe's aan te passen, waardoor er minder bier verloren gaat en de omzet groter wordt.

 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer