Dit weekend opnieuw ernstige hinder op A6

Almere 24 mei 2017
De A6 vanuit Almere richting Amsterdam is dit weekend dicht tussen knooppunt Gooimeer ter hoogte van de Hogering en knooppunt Muiderberg. Rijkswaterstaat werkt aan het aansluiten en asfalteren van de verbindingsboog vanaf de A6 vanuit Almere richting Amersfoort

Tot maandagochtend dicht
​De afsluiting geldt van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de A6, A27 en A1. Verkeer vanuit Amsterdam naar Almere kan wel gewoon van de A6 gebruikmaken. Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer 30 tot 60 minuten. 

Avonduren
Naast de omleiding is er op de A1 richting Amsterdam tijdens de avonduren ook slechts één rijstrook beschikbaar. Het gaat om het gedeelte tussen knooppunt Muiderberg en knooppunt Diemen. Rijkswaterstaat waarschuwt voor files. Overdag zijn er wel meerdere rijstroken open. 

Trein
Reizigers van en naar Schiphol/Wessp moeten dit weekend ook rekening houden met werkzaamheden. Er rijden daardoor het hele weekend minder treinen. Wie naar Schiphol wil moet bijvoorbeeld reizen via Amsterdam Centraal.

Aan de werkzaamheden op het spoor zit voor reizigers van en naar Lelystad voor de verandering ook eens een voordeel. Zij hebben dit weekend een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam Centraal. Normaal gesproken moet er overgestapt worden in Almere.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer