Duikers zoeken in Veluwemeer naar sporen in zaak Esther Paul

FLEVOLAND • Ma 29 mei 2017 | 16:17 • Maandag 29 mei 2017 | 16:17
Duikers van de politie hebben maandag in het Veluwemeer bij Biddinghuizen gezocht naar aanwijzingen in de zaak rond de gewelddadige dood van Esther Paul. Het lichaam van de 43-jarige vrouw uit Almere werd op 30 april in het water gevonden.

De politie wil in verband met het onderzoek niet zeggen waar de duikers precies naar op zoek waren bij de vindplaats van het lichaam. Ook is niet duidelijk of er iets gevonden is.

Vijf tips
Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedde vorige week dinsdag aandacht aan de dood van de Almeerse. Na de uitzending zijn er zes tips binnengekomen.

Ondergedoken
In de uitzending van Opsporing Verzocht werd duidelijk dat Esther enkele dagen voor haar dood was ondergedoken. Ze verbleef op een camping in Biddinghuizen, hemelsbreed zo’n acht kilometer van de plek waar haar lichaam werd gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw zaterdagmiddag 29 april rond 17.00 uur nog in leven was.

Esther Paul is de afgelopen jaren meerdere keren betrokken geweest bij politie-onderzoeken naar hennepteelt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel