Twee mannen aangehouden voor inbraak Jol 32

LELYSTAD • Wo 31 mei 2017 | 16:01 • Woensdag 31 mei 2017 | 16:01
De politie heeft twee Lelystedelingen van 18 aangehouden voor een woningoverval in de Jol 32 in Lelystad. Die vond plaats in februari. Dinsdagavond werd aandacht aan de zaak besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht. 

Op zoek naar een kluis
De bewoonster van het huis was alleen thuis. Drie mannen kwamen binnen en de 18-jarige vrouw werd geduwd, bedreigd met een taser en opgesloten in een kast. De overvallers zouden op zoek zijn geweest naar een kluis, maar hebben die niet gevonden. 

Bewakingsbeelden
In Opsporing Verzocht zijn bewakingsbeelden van buren getoond. Daarop is de vermoedelijke auto van de overvallers te zien en één van de verdachten die door de straat rent. 

Ook aandacht voor woninginbraak
In dezelfde uitzending is ook aandacht gevraagd voor een inbraak in Dronten. Dat gebeurde in maart in de wijk Manege. Bij de inbraak werden vier jachtgeweren met bijbehorende munitie gestolen. Na de uitzending is 1 tip binnengekomen. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel