"Laatste weekend met ernstige verkeershinder op A6"

ALMERE • Wo 7 juni 2017 | 16:06 • Woensdag 7 juni 2017 | 16:06
Wie komend weekend vanaf de A1 richting Almere wil rijden, moet rekening houden met vertraging door werkzaamheden. Vanwege asfalteringswerkzaamheden zijn er tussen de Hollandse Brug en Almere veel minder rijstroken beschikbaar dan normaal. Omdat de parallelbaan wordt afgesloten, kan er vanaf de A6 niet een afrit naar Almere Poort, de Hogering en Stedenwijk worden genomen.

"Laatste weekend met hinder"
Volgens Rijkswaterstaat is het voorlopig het laatste weekend waarin verkeer ernstige hinder ondervindt van de aanpassingen van de A1 en A6. Het werk begint vrijdagavond om 22:00 uur en moet uiterlijk zondag om 12:00 uur klaar zijn. Verkeer dat Flevoland uit rijdt heeft geen last van de werkzaamheden.

Mocht er vertraging ontstaan, dan wordt doorgaand verkeer aangeraden om via de A1 en de A27 te rijden. Verkeer naar Poort, de Hogering en de Stedenwijk moet op de A6 eerst doorrijden tot Almere Haven en daar eventueel keren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel