Kinderen zingen met ouders in het Agora Theater

Lelystad 13 juni 2017
Vanuit het Agora Theater in Lelystad wordt woensdagavond de live show 'Jij & Ik' uitgezonden. War Child wil met het programma zo veel mogelijk geld ophalen om een veilige plek te creëren voor oorlogskinderen.

Zangwedstrijd
Tijdens het programma zingen kinderen samen met hun ouders of verzorgers een bekende hit. Ouders en kinderen konden zich voor het programma opgeven door een filmpje online te zetten waarin zij samen zingen. Uiteindelijk zijn daar zes koppels uit geselecteerd. Het publiek in de zaal beslist door middel van een staande ovatie welk koppel wint.

Tompouce-actie loopt goed
Banketbakker Joost Prins heeft ingehaakt op dit evenement. Samen met tien leerlingen van het ROC Lelystad maakt hij sinds vorige week tompouces. Van elke verkochte tompouce gaat een euro naar War Child. Inmiddels heeft hij al meer dan 3500 tompouces verkocht.

Het is voor de derde keer dat  'Jij & Ik' vanuit het Agora Theater komt. De uitzending begint om 20.30 uur bij de EO op NPO1 en wordt gepresenteerd door War Child ambassadeurs Marco Borsato en Tooske Ragas.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer