Eerste keer eindexamenuitslag Het Perron

Dronten 14 juni 2017
Zenuwen, spanning en klamme handjes. Scholieren die de afgelopen weken eindexamen hebben gedaan kregen woensdag te horen of ze wel of niet geslaagd zijn. Zo ook de leerlingen van het  Almere College en Ichthus College in Dronten.  

Geslaagd!
Er was goed nieuws voor Merve Deveci die  de opleiding KBL Verzorging volgt. Na een zenuwslopende ochtend kreeg ze het verlossende telefoontje dat ze geslaagd was.  
Merve's mentor Imilda Riezebos, die dit jaar haar eerste examenklas lesgaf, had de eer om de student te bellen. Haar hele mentorklas is geslaagd, zo ook Merve, en daar is Imilda heel trots op.

Onvoldoendes 
Voor deze lerares dus geen teleurstellende telefoontjes dit jaar. "Ze hebben allemaal erg hun best gedaan. Sommige studenten hebben met de examens hun onvoldoendes mooi weten op te poetsen", glundert ze. 

Succesvol jaar
Het is een succesvol jaar geweest voor beide voortgezet onderwijs scholen die zich deels in Het Perron bevinden. Het overgrote deel van de studenten is geslaagd. "De rest haalt het waarschijnlijk met de herkansing", zegt Imilda Riezebos.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer