Al 45 jaar gelukkig op camping De Voorst

KRAGGENBURG • Zo 18 juni 2017 | 18:53 • Zondag 18 juni 2017 | 18:53
De 80-jarige Cor Drenthen komt al 46 jaar op recreatiepark De Voorst in Kraggenburg. Het management kwam er per toeval achter toen zijn dochters op de vaderdagactie van de camping reageerde. Zij vonden dat hun vader wel een cadeautje verdiende.

Cor werd daarom op Vaderdag in het zonnetje gezet en kreeg een verwenpakket van de camping. Cor komt al sinds de jaren zeventig op de kampeerplaats. Ook toen zijn vrouw vijf jaar geleden overleed bleef hij komen. Daarnaast zijn zijn kinderen, die hier hun hele leven al komen, nog regelmatig op de camping te vinden.

Op de vraag waarom Cor zo graag juist op deze camping komt is het antwoord: de rust en de ruimte. Ook gaat hij vaak vissen met een vriend die ook op de camping staat. Cor en zijn vrouw hebben nooit de behoefte gehad om elders te gaan kamperen. Ze hebben het wel eens geprobeerd maar vonden toch nooit wat ze in Kraggenburg hebben gevonden. Cor hoopt nog vele jaren te komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel