Bewoners aan de slag voor speel- en ontmoetingsplek

LELYSTAD • Vr 30 juni 2017 | 14:55 • Vrijdag 30 juni 2017 | 14:55
Bewoners uit de Boswijk in Lelystad hebben samen een ontwerp gemaakt voor een natuurlijke speel- en ontmoetingsplek tussen Wold 10, Wold 21 en Woldplantsoen 19. De bewoners gaan het plan zelf uitvoeren en gaan zelf zorgen dat het hofje schoon en veilig blijft. 

Vrijdag is begonnen met het verwijderen van de struiken. Wethouder John van den Heuvel hielp een handje mee en was enthousiast: “Dit initiatief is een prachtig voorbeeld van Mensen Maken de Buurt, omdat bewoners samenwerken en samen zorgen voor een plezierige woon- en leefomgeving. Door samen de handen uit de mouwen te steken wordt er een mooie natuurlijke speelplek gecreëerd, is de saamhorigheid in de wijk vergroot en hebben omwonenden straks een mooie ontmoetingsplek." 
 
Met de campagne ‘Mensen Maken de Buurt’ ondersteunt de gemeente Lelystad initiatieven van, voor en door de buurt. Alle ideeën die zorgen voor een fijne buurt én waar bewoners zelf een bijdrage aan leveren, zijn welkom. 
 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel