Omroep Flevoland in trek

FLEVOLAND • Wo 19 juli 2017 | 15:32 • Woensdag 19 juli 2017 | 15:32
Steeds meer Flevolanders kijken en luisteren naar Omroep Flevoland. Ook de internetsite en app worden meer bezocht. Dat blijkt uit de laatste cijfers van Motivaction Research And Strategy.

Opvallend is de stijging van het aantal luisteraars van de omroep. Het radiostation is begin dit jaar vernieuwd en de zender trok 50 procent meer luisteraars, in vergelijking met vorig jaar. Hoofdredacteur Allard Berends is verrast: "In de tientallen jaren dat ik radiostations leid heb ik dit nog nooit meegemaakt. Ik heb het onderzoeksbureau dan ook gevraagd of er geen fout was gemaakt en dat bleek niet het geval."

Alle mediakanalen bij elkaar opgeteld bereikt Omroep Flevoland 77% van alle Flevolanders ouder dan 18 jaar. Dit onderzoek wordt voor alle regionale omroepen in Nederland gehouden. De best scorende omroep is RTV Noord met 87% bereik. Onderaan staan RTV Noord Holland en Omroep West met 70% bereik.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel