Vier mannen aangehouden voor beroving

LELYSTAD • Za 22 juli 2017 | 11:05 • Zaterdag 22 juli 2017 | 11:05
De politie heeft vrijdagavond vier mannen aangehouden voor een beroving bij een woning in Groningen. Onder hen ook een man uit Lelystad. Het slachtoffer werd bedreigd met een mes en beroofd van zijn geld.

Een man uit Groningen ging een huis toe in de veronderstelling dat hij had afgesproken met een vrouw. Toen hij aanbelde deed een man de deur open. Er ontstond een woordenwisseling en er werd een tweede man bijgeroepen die ook in de woning aanwezig was. Deze had een mes bij zich. Het slachtoffer werd naar de grond gewerkt door de man met het mes en moest zijn geld afstaan. Toen hij los werd gelaten, rende hij snel weg en belde de politie.

Toen de politie bij het huis aankwam, dreigde één van de mannen zijn hond los te laten en deed de deur dicht. Uiteindelijk kwam er een viertal naar buiten. De mannen zijn aangehouden. Bij het fouilleren bleek dat één van hen een mes bij zich had. Het steekwapen is in beslag genomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel