Tijdelijk haute cuisine in loods
Het runnen van een eigen restaurant kost volgens Goores veel tijd en geld. Een pop-up restaurant is volgens de chefkok wel een mogelijkheid. Maximaal veertien gasten kunnen plaats nemen in de loods, die is verbouwd tot tijdelijk restaurant. De gasten krijgen veertien verschillende gerechten, van bietensap met peer tot watermeloen met wasabi en steak tartaar.
Het is volgens de chef het eerste pop-up restaurant in Flevoland. Het idee is om dit een paar keer per maand te houden. De droom van Goores blijft om een restaurant te openen op een vaste plek.
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!
recent nieuws
-
Vier vrouwen op rooftocht: lagere straffen door slechte camerabeelden
LELYSTAD • Do 25 april • Donderdag 25 aprilDe 43-jarige Anna G. uit Nieuwegein, haar dochter Gabriella V. (27) uit Wilnis en G.’s schoonzus Znezanka M. (35) kregen woensdag lagere straffen opgelegd dan geëist. De drie werden namelijk deels vri...
-
Koningsdag Dronten kan doorgaan, voldoende vrijwilligers
DRONTEN • Do 25 april • Donderdag 25 aprilKoningsdag Dronten is gered. De organisatie liet een paar weken geleden weten dat onderdelen van het programma mogelijk niet door konden gaan door een gebrek aan vrijwilligers. Daarom werd er met een...
-
Lelylijn officieel toegevoegd aan Europese spoornetwerk
FLEVOLAND • Do 25 april • Donderdag 25 aprilDe Lelylijn is definitief toegevoegd als nieuwe spoorverbinding op het Europese spoornetwerk. Daar heeft het Europees Parlement woensdag mee ingestemd. In december werd al bekend dat de spoorlijn is t...