Verwarde man aangehouden bij vliegveld

LELYSTAD • Di 8 augustus 2017 | 8:46 • Dinsdag 8 augustus 2017 | 8:46
Een verwarde man is maandagochtend aangehouden in Lelystad omdat hij vermoedelijk onder invloed van harddrugs in de auto was gestapt. Dat laat de politie weten op Facebook

Wegenbouwers signaleerden de man op de Anthony Fokkerweg bij Lelystad Airport. Hij stapte uit zijn auto en ze dachten eerst dat hij vogels kwam spotten of naar de bouw rondom het vliegveld wilde kijken.

Verwarde indruk 
De man groette hij de wegwerkers en begon een onduidelijk verhaal over de oud Boeing die al jaren bij de luchthaven staat. Daarna liep hij door een weiland richting de hekken, terwijl de deuren van zijn auto nog openstonden. De wegwerkers vertrouwden het zaakje niet en besloten de politie te bellen. 

Rijbewijs afgepakt
De politie heeft de man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en nam hem mee naar het bureau. Daar wilde hij niet meewerken aan een onderzoek. Het rijbewijs en de auto van de man zijn in beslag genomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel