Politie houdt inbreker aan in Tussen de Vaarten

ALMERE • Do 10 augustus 2017 | 6:50 • Donderdag 10 augustus 2017 | 6:50
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag rond 04.10 uur een man aangehouden die wordt verdacht van een inbraak in de Almeerse wijk Tussen de Vaarten. 

Toen agenten rondreden in de wijk, zagen ze twee mannen die zich direct uit de voeten maakten. Eén van de mannen reed weg op de fiets en de ander rende er achteraan. Later werd de fiets gevonden bij een stroomhuisje aan de Therese Schwartzestraat. Daar vond de politie ook een aantal gestolen spullen, waaronder een laptop.

Na een zoektocht is een 20-jarige Almeerder aangehouden die zich verstopte in de bosjes van een voortuin. Een politiehelikopter heeft gezocht naar de andere verdachte. 

Ingebroken bij woning 
Via de gestolen spullen vond de politie een woning aan de Hofstedestraat waar de goederen vandaan zouden komen. Later bleek dat er daar ingebroken was. De fietsen die het groepje achterliet zijn in beslag genomen. De politie is op zoek naar de eigenaar van één van de rijwielen. 

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel