Spitsmijders A27 krijgen geld

FLEVOLAND • Do 10 augustus 2017 | 13:48 • Donderdag 10 augustus 2017 | 13:48
Automobilisten die de komende maanden de spits mijden op de A27 komen in aanmerking voor een beloning. Rijkswaterstaat heeft het project 'SlimOpDeA27' opgezet. Dit om te voorkomen dat er veel drukte ontstaat tijdens de wegwerkzaamheden de komende maanden.

Na een verkeersonderzoek is al een aantal deelnemers voor het project geselecteerd. Mensen die meedoen moeten de ochtendspits mijden tussen 6:30 en 9:30 van Stichtse Burg tot aan Utrecht-Noord. Daar staat dan een bedrag tegenover. Daarnaast kunnen ook spaarpunten verdiend worden als er buiten de avondspits wordt gereden van Knooppunt Eemnes tot aan de Stichtse Brug. Die spaarpunten kunnen worden ingewisseld voor kortingen en producten.

Automobilisten die geen uitnodiging hebben gehad voor deelname aan het project, maar wel in aanmerking denken te komen kunnen kijken op www.claim-je-kenteken.nl. De periode loopt van 4 september tot en met 25 februari.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel