Botsing tussen vrachtwagen en auto op A6 richting Lelystad

ALMERE • Do 17 augustus 2017 | 13:35 • Donderdag 17 augustus 2017 | 13:35
Op de A6 bij Almere richting Lelystad zijn donderdagmiddag een vrachtwagen en een auto op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 13:30 uur ter hoogte van Almere Buiten. 

Meerdere hulpdiensten zijn opgeroepen om te assisteren. Aanvankelijk was ook traumapersoneel onderweg met de helikopter, maar die inzet bleek niet meer nodig. Volgens een omstander is er één persoon gewond geraakt. Die is naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Vanwege het ongeluk was in beide richtingen de linkerrijstrook dicht. De rijstrook richting Lelystad ging rond 19:45 uur weer open. Door opruimwerkzaamheden was de rijstrook richting Muiden nog een stuk langer dicht. Om 23:00 uur ging die rijstrook weer open. De vangrail moest gerepareerd worden en er moest gelekte diesel worden opgeruimd.  

Vooral het verkeer dat richting Almere reed ondervond hinder. De vertraging bedroeg meer dan een uur. Rond 19:45 uur was de file opgelost. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel