Directeur Lowlands 'heel erg blij' met 25ste editie

Biddinghuizen 21 augustus 2017
Er hing een goede sfeer
En zondagavond vertrokken de eerste mensen al naar huis
De 25ste editie van Lowlands is zondagavond afgesloten door de Britse band Mumford and Sons. Het was een van de bands waar festivaldirecteur Eric van Eerdenburg naar uit keek. Het was volgens hem een 'prachtig jubileum', waar hij met een goed gevoel op terugkijkt. 

"Ik hoor veel positieve reacties op de nieuwe tenten die we hebben," legt hij uit. "De twee grootste podia zijn dit jaar van nieuwe tenten voorzien, waardoor mensen beter zicht hebben op de artiest. En dat is goed gelukt." Ook de scheiding tussen camping en festivalterrein is kleiner geworden. Tentjes stonden vlak bij de ingang van het terrein. 

Dat had Van Eerdenburg misschien tien jaar geleden al moeten doen. "Je ziet ook veel meer groen zo, dat is in die 25 jaar goed gegroeid en mag gezien worden. Waarom dan ook niet die scheiding minder groot maken?" 

Een paar verbeteringen voor volgend jaar zag de festivaldirecteur nog wel. "De podia kunnen iets hoger, waardoor de artiesten nóg iets beter zichtbaar zijn," vertelt hij. "Maar dat zijn kleine dingetjes die volgend jaar opgelost zijn."


© omroep flevolandsitemap | disclaimer