Tientallen exclusieve racefietsen gestolen

DRONTEN • Do 24 augustus 2017 | 8:44 • Donderdag 24 augustus 2017 | 8:44
Bij een inbraak in de fietsenwinkel van Leisure World in Dronten zijn in de nacht van woensdag op donderdag zeker 25 exclusieve racefietsen gestolen. Het gebeurde vermoedelijk rond vier uur vannacht. De inbrekers hebben de deur geforceerd, meldt eigenares Yvonne Obbema.

Na de diefstal is de omgeving afgezet en werd met onder andere politiehonden naar de daders gezocht. Er werd niemand gevonden.

Zijn de inbrekers te zien op beveiligingscamera's? 
Volgens de politie hebben de dieven vermoedelijk een grote, witte verlengde bestelbus gebruikt. Op de Facebookpagina is een foto van de wagen gedeeld die op meerdere camerabeelden gezien is. De politie vermoedt dat die auto betrokken is bij de inbraak. Ook wordt onderzocht of er een verband is met een vergelijkbare inbraak in Wezep, vorige maand.

Zijn er klanten gedupeerd?
Er zijn alleen nieuwe fietsen gestolen, dus er zijn geen klanten van Leisure World Bike Store gedupeerd. In de fietsenwinkel is de schade opgenomen en de rotzooi opgeruimd. De zaak was wel gewoon de hele dag open. 


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel