Stuurgroep wil verkeersoverlast bij festivals aanpakken

DRONTEN • Do 14 september 2017 | 9:57 • Donderdag 14 september 2017 | 9:57
De verkeersproblematiek rondom evenementen in Dronten moet worden opgelost. Bij festivals op evenemententerrein Walibi Holland staan vaak lange files op onder meer de Harderdijk (N306). Daarom is er een stuurgroep opgericht die de verkeersoverlast rond het Dronter- en Veluwemeer in kaart gaat brengen. 

De stuurgroep is een initiatief van de burgemeesters van Elburg en Dronten. Voor de zomer van 2018 moet het een rapport met aanbevelingen opleveren en dat moet leiden tot structurele oplossingen. Waarnemend burgemeester van Elburg, Harry Dijksma, wordt voorzitter van de groep. Hij is ook oud-gedeputeerde van Flevoland.

‘Het gaat om een complex vraagstuk, met diverse betrokkenen uit de publieke en private wereld’, schrijven de burgemeesters aan hun medebestuurders van provincies Gelderland en Flevoland en betrokken gemeenten. Ze pleiten daarom voor een goede samenwerking. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel