Straatmuzikant treedt op in AFAS theater

LELYSTAD • Vr 15 september 2017 | 14:12 • Vrijdag 15 september 2017 | 14:12
Straatmuzikant Peter Koot uit Lelystad staat zaterdag voor ruim 3.000 toeschouwers live te zingen tijdens het jaarlijkse Kunst & Theater Gala van Leger des Heils in Amsterdam. 

Wie is Koot?
Peter Koot is dakloos geweest en was vaak te vinden in de dag- en nachtopvang van het Leger des Heils. Koot zingt vaak op straat om geld in te zamelen voor goede doelen en hulporganisaties zoals Artsen zonder grenzen.

Sinds twee maanden woont hij in een kamer in Lelystad. Via het Leger des Heils is hij in contact gekomen met de organisatie van het Kunst & Theater Gala. Hij is door de voorrondes heen gekomen en mag nu optreden in het AFAS theater in Amsterdam. 

'Kunst & Theater Gala geeft vertrouwen'
Het Kunst & Theater Gala is de grande finale van de Kunst & Theaterfestivals die in het hele land plaatsvinden. Het evenement is bedoeld om mensen zoals Koot het vertrouwen in zichzelf te geven en hun talenten te ontwikkelen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel