Politie vermoedt dat lichaam Anne Faber bij Nulderpad verborgen is

ZEEWOLDE • Do 12 oktober 2017 | 10:32 • Donderdag 12 oktober 2017 | 10:32
De politie is rond het Nulderpad in het Horsterwold in Zeewolde gericht op zoek naar het lichaam van Anne Faber. Daar werd in de nacht van woensdag op donderdag één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is. Aanleiding is 'onderzoeksinformatie die woensdagavond laat een ander gebied in beeld bracht'. Het gebied is afgezet en forensische experts doen nader onderzoek. De politie meldt dat het zorgvuldig gebeurt om geen sporen te vernietigen en dat het langere tijd in beslag zal nemen.

Rond 14:00 uur is er een schouwarts gearriveerd.

Hermetisch afgesloten
Sinds woensdag zoekt de politie in Zeewolde naar de vermiste Anne Faber. Woensdagmiddag kwamen tientallen politiemensen en ME'ers naar Zeewolde om te zoeken. Grote gedeelten van het natuurgebied werden hermetisch afgesloten.  De zoekactie in Horsterwold vindt volgens de politie plaats op basis van concrete informatie. Welke informatie dat is, wil de politie niet zeggen.

Michael P.
Zeewolde is de voormalige woonplaats van Michael P., die verdacht wordt van betrokkenheid bij de zaak van Anne Faber. Hij is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en blijft langer in voorarrest.

Volg de zoektocht in ons liveblog

[https://twitter.com/PolitieUtrecht/status/918393285072302080]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel