Eigenaar Golfslag: gesprek met wethouder cruciaal

Emmeloord 13 oktober 2017
Eigenaar Roel Hindriks van de Golfslag in Emmeloord verkoopt het pand als het gesprek met wethouder Suelmann volgende maand teleurstellend verloopt. Als er dan geen schot in de zaak komt, is voor Hindriks de maat vol. Hij zal dan geen appartementen meer in het voormalige verzorgingshuis bouwen, maar de zaak te koop zetten. 

Gegadigden
Er zouden zich al meerdere gegadigden hebben gemeld, die het markante gebouw willen kopen. Op dit moment mag de eigenaar het echter nog niet van de hand doen. Dat heeft te maken met een antispeculatiebeding. Vanaf november is Hindriks vrij om te doen wat hij wil. 

Vertraging
De ondernemer uit Urk kocht de Golfslag een jaar geleden om er appartementen van te maken. Dit plan loopt grote vertraging op. Volgens de eigenaar komt dat door de hoge eisen die de gemeente stelt. Het gesprek tussen hem en de wethouder begin november moet de zaak vlottrekken. Mocht dat inderdaad gebeuren, dan zal het alsnog minstens een jaar duren voordat de grote verbouwing van start kan gaan, zo verwacht Hindriks. 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer