'Hunk' Mike Piek schittert op paardenkalender

SWIFTERBANT • Ma 23 oktober 2017 | 12:03 • Maandag 23 oktober 2017 | 12:03
De 23-jarige Mike Piek uit Swifterbant staat op de Horse and Hunk kalender 2018. Samen met elf andere mannen poseert hij voor de jaarkalender op een paard. De kalender wordt dit jaar voor de negende keer uitgegeven. 

Initiatiefnemmer Fianne Imminga kwam Piek tegen op Facebook en nam contact met hem op. Hij twijfelde geen moment: "Ik heb altijd al een shoot willen doen met een paard." 

De opbrengst van de verkoop van de kalender gaat naar het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. 

CAH Dronten
Het idee voor de kalender is ooit ontstaan in Dronten op de Christelijk Agrarische Hogeschool, toen er les werd gegeven over ondernemen. Bij deze lessen moesten de studenten een eigen product op de markt brengen.

Initiatiefnemers Fianne Imminga en Mandy Pijnappel vonden dat er al veel kalenders waren met mooie vrouwen, maar nog niet genoeg met mooie mannen. De Horse and Hunk kalender bracht voor hen twee passies samen, namelijk een passie voor stoere mannen en een passie voor mooie paarden. 

[https://www.youtube.com/watch?v=5pbe7pFFVus]

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel