Nieuwe opzet festival klassieke muziek

ALMERE • Do 2 november 2017 | 10:56 • Donderdag 2 november 2017 | 10:56
Het Almeerse festival rondom klassieke muziek krijgt een hele nieuwe opzet en een nieuwe naam. De 'Nacht van de Oude Muziek' verdwijnt en in plaats daarvan gaat de organisatie zich nu meer op jongeren richten. Het nieuwe festival op 1 december in het KAF in Almere gaat door onder de naam 'Nachtmusik'.

Nachtmusik bestaat uit twee onderdelen. In de avond zijn er korte optredens van 15 minuten, gevuld met traditionele klassieke muziek en jazz. Maar vanaf 23:00 wordt de klassieke muziek gemixt met pop en elektronische muziek. Per deel kun je tickets kopen. Bezoekers kunnen door tot half acht 's ochtends en dan staat er ook een ontbijt voor ze klaar. "Je mag ook een slaapzak meenemen", aldus Idske Bakker van de organisatie Who's next.

In totaal is er ruimte voor zo'n 500 bezoekers. De optredens tijdens Nachtmusik zijn in de foyer en verschillende zalen van de Kunstlinie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel